Zomerzapper sportkalender Roeselare 2009

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Sportnieuws

Met Sportkampen, watergewenning, kleutersportkampen, omnisportkampen en krak-sportkamp door de zomer!

Wat valt er allemaal te beleven tijdens de zomervakantie in Roeselare? Als je de zomerzapper doorkruist, vind je zeker iets dat jij leuk vindt! Waar en wanneer die plaats hebben, lees in de zomerzapper.
In de Zomerzapper vind je de thema´s:
“zap op Sport”, “zap op Wiebel”, “zap op Zappie”, “zap op Grabbelpas”, “zap op Speelpleinwerking”, “zap op Babbeloe”, “zap op Flying moni´s”, “zap op de Bib” en “zap op de Speelvolgel”.

Meer info en inschrijven kan op sportdienst, tel. 051 26 23 65 of 051 26 23 60, e-mail op sportpromotie@roeselare.be. Contactpersonen zijn Annabel Gunst en Stefanie Lietaert.

Bekijk de zapper op de website van de stad Roeselare.

Sportacademie

Ben je een sport”STER”? Doe je graag aan sport?
Dan is de Sportacademie zeker iets voor jou! Dat is een extra uurtje sport per week, nachools, iedere les iets anders! En dit op verschillende locaties in Roeselare.
Kinderen vanaf het 1ste kleuter tot en met het 3de leerjaar kunnen zich een uurtje per week volledig uitleven, al hun energie kwijtspelen en samen met hun leeftijdgenootjes een superleuke tijd beleven!
Elke week, 10 weken lang, leren we ongelooflijk veel bij door het grote aanbod aan sporten. Aangepast aan je leeftijd doen we basketbal, dans, voetbal, atletiek, turnen, new-games, hockey,…
Door van alle sporten eens te proeven krijgen jullie hopelijk de smaak te pakken om verder te sporten in de sportclub!

Bron: www.roeselare.be