E-Dance opendeurdagen: professionele dansschool voor jong en oud

E-Dance zet de deuren in de Langebrugstraat wijd open laat iedereen meekijken naar hun dansers en danseressen.

Het dansaanbod is enorm:
kleuterdans (vanaf 3 jaar), kinderdans (1e en 2e leerjaar), tienerdans (3e t.e.m. 6e leerjaar), ballet (volgens leeftijd/niveau), streetdance (vanaf 4e leerjaar), hip-hop (vanaf 12 jaar), breakdance (vanaf 3e leerjaar), omnidans (middelbaar en jong volwassenen), fundance (jeugd en volwassenen), theaterdans (vanaf 4e leerjaar), zumba-dance (iedereen), dance aerobics (iedereen), mix aerobics (iedereen), total body workout (iedereen), ball workout (iedereen), pilates (volwassenen) en Fit+ (50-plussers).

Daarnaast kan u ook terecht bij E-Dance voor: privé danslessen, vrijgezellenavonden, optredens voor bedrijfsfeesten of privé-aangelegenheden, sportdagen voor scholen/bedrijven, zomercursussen, vakantiekampen voor kinderen…

Info en inschrijven kan via www.edance.be.
E-Dance Dansschool, o.l.v. Emilie Houwen – info@edance.be of 0485 12 73 81

Sluit Menu