Ploegvoorstelling Knack Randstad Roeselare 2010-2011

Tijdstip: Maandag 27.09.2010
Locatie: Schiervelde

Deze persconferentie start traditioneel met een onthaal in de foyer gevolgd door een fotoshoot in de Internationale zaal door de aanwezige persfotografen. Daarna kunnen de uitgenodigde persmensen bij een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer de volledige spelersgroep en de sportieve staf ontmoeten.

Later op de avond start dan de eigenlijke Persconferentie in de Viplounge van Schiervelde waarbij de genodigden te woord worden gestaan door Daniël Vanden Berghe, voorzitter, over de algemene doelstellingen van Knack Randstad. De voorzitter wordt gevolgd door Dominique Baeyens, trainer-coach, die het zal hebben over de sportieve doelstellingen en de nieuwe spelersgroep zal voorstellen. Als laatste komt Erwin Everaert, jeugdcoördinator, praten over de jeugdwerking van Knack Randstad. De avond wordt afgerond met een buffet voor alle aanwezigen.

De nieuwe spelers voor seizoen 2010-2011 zijn: Jeroen Balduyck (hoofdaanvaller), Sam Deroo (receptie-aanvaller), Armands Celitans (middenman), Stijn D’Hulst (spelverdeler), Kevin Geerinckx (libero).
De volledige kern bestaat uit: Hendrik Tuerlinckx, Ivan Contreras, Jeroen Balduyck, Matthijs Verhanneman, Kristof Hoho, Sam Deroo, Wouter Verhelst, Armands Celitans, Tije Vlam, Frank Depestele, Stijn D’Hulst, Manuel Callebert, Kevin Geerinckx.
Trainer: Dominique Baeyens

De doelstellingen voor seizoen 2010-2011 zijn opnieuw meedoen voor de landstitel en indien mogelijk opnieuw gaan voor de dubbel (landstitel en beker). Ook Europees meestrijden hoort in dit rijtje.
Dominique Baeyens start aan zijn 14e seizoen als trainer van Knack Randstad Roeselare.

Info: www.knackrandstad.be

Sluit Menu