Week van de sportclub (11-19 september 2010)

De BLOSO Week van de Sportclub
De Week van de Sportclub in Roeselare
Van 11 tot 19 september 2010 | www.weekvandesportclub.be

Aan de eerste editie van de ‘Week van de Sportclub’ namen vorig jaar 152 gemeenten, 42 Vlaamse sportfederaties en 1.745 sportclubs deel, ook in 2010 organiseren wij deze sportpromotionele actie samen met de gemeentelijke sportdiensten.

Gedurende een volle week met weekend ervoor en weekend erna zetten duizenden sportclubs in Vlaanderen hun deuren open. Bloso en de Vlaamse Sportfederatie zijn alvast overtuigd dat:

– de sportclub de plek is om levenslang te sporten onder leiding van een gediplomeerde trainer of lesgever.
– de sportclub een plek is waar iedereen welkom is, ongeacht afkomst, geslacht of leeftijd.
– de sportclub de plaats is waar men vrienden maakt en ziet, waar men ambiance kan maken, waar men lacht, waar men praat, kortom: het is ook een plek waar je samen een gezellige tijd kan doorbrengen.

Zin om een kijkje te gaan nemen of mee te sporten, een initiatie of open training te volgen tijdens de Week van de Sportclub?

Je zag het misschien al op de TV of in de krant, je hoorde het op de radio of je zag de affiche: in september ontvangen heel wat sportclubs je met open armen!
De nadruk ligt op de week van 11 tot 19 september 2010, maar de deuren staan de hele maand open!

Er zijn een aantal clubs in Roeselare die hieraan meewerken. Wil je weten welke clubs hun deuren open zetten, neem dan een kijkje op
www.weekvandesportclub.be

De Fitness, www.defitness.be, doet mee aan de Week van de sportclub 2010.
T 051 25 11 05 – E info@defitness.be
Aanbod sportlessen: Karate (jeugd & volwassenen), striding, zumba (beginners & gevorderden), spinning, body pump, body combat, BBB.

Sluit Menu