Kobe Vandekerkhove voor 3e keer Belgisch Kampioen
Kobe Vandekerkhove

Kobe Vandekerkhove voor 3e keer Belgisch Kampioen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Sportnieuws

Roeselaarnaar Kobe ‘magic’ Vandekerkhove heeft in eigen stad zijn 3e Belgische titel bij de Weltergewichten behaald. In een kamp van 10 ronden haalde hij het overtuigend van Ahmed El Hamwi, die in ronde 7 tegen het canvas ging.
www.magickobe.be

 

 

 

Oshin Derieuw
Oshin Derieuw

Ook Oshin Derieuw, ook al afkomstig uit Roeselare, stond eerder die op de avond in de ring en won haar kamp.

 

 

Delfine Persoon kampte voor de WIBF-wereldtitel bij de lichtgewichten… en won!! Persoon klopte Lucia Morelli uit Duitsland. Halverwege de kamp greep de scheidsrechter in want Persoon had Morelli in de hoek gebokst en ze had geen uitweg meer. Zo is Persoon de eerste Belgische wereldkampioene na Daniella Somers (die 6 wereldtitels won).

Delfine Persoon
Delfine Persoon wint de wereldtitel!

www.boxingdelfine.be