Lore Walravens en team Europees Kampioen rafting

Lore Walravens en team Europees Kampioen rafting

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Sportnieuws

Lore Walravens
Lore Walravens
Roeselare – Lore Walravens heeft zondag samen met haar drie teamgenoten goud gewonnen op het Europees Kampioenschap rafting. Het Belgische vrouwenteam maakte in Tsjechië een verpletterende indruk en kwalificeerde zich voor het WK van volgend jaar in Nieuw-Zeeland.

“Tijdens het EK moesten we tegen twaalf andere landenteams strijden in vier disciplines: de spurt, head to head, slalom en downriver”, vertelt Lore Walravens uit Roeselare. “We hebben eigenlijk onverwacht heel goed gepresteerd. Bij rafting zijn het vaak de voormalige Oostbloklanden die met de medailles gaan lopen, maar we hopen met onze overwinning ook België als raftingland op de kaart te hebben gezet.

Belgian Rafting Team
Belgian Rafting Team
Twee jaar terug werden twaalfde op het EK. In de tussentijd hebben we alle vier alles gegeven om goed te presteren. We hebben allemaal en full-time job maar elke minuut vrije tijd is naar het raften gegaan. Elk weekend gaan we oefenen op een kunstmatige waterbaan in Nederland waar je heel technisch kunt varen.
Deze gouden medaille is dan ook een mooie beloning voor de vele geleverde inspanningen.”

Bron: De Streekkrant.
Rafting team op facebook: Rafting-Team-Belgium.
Website: www.waterproofrafting.blogspot.be

 

Carolien Van Eycken en Lore Walravens in de 7e dag op één

Zondag 14 april 2013

 

Lore Walravens uit Roeselare
Lore Walravens
Chocoladefontein
Lore Walravens uit Roeselare zat als deel van ons nationale raftingteam in De Zevende Dag. Daar onthulde ze haar belofte om naakt onder een chocoladefontein te gaan staan mocht het team de Europese titel behalen.
De meisjes veroverden goud op het EK en Lore hield woord. U moet het echter met een andere foto doen…
Bron: (VVHR – De Streekkrant)