Vijfde KNACK Roeselare Kerststage komt eraan

Vijfde KNACK Roeselare Kerststage komt eraan

KNACK Roeselare organiseert zijn vijfde Kerststage op maandag 24, donderdag 27 en vrijdag 28 december 2012. Deze stage omvat 3 trainingsnamiddagen voor preminiemen en miniemen jongens en meisjes, telkens van 13.30u tot 16u en gaat door in de Topsporthal Schiervelde te Roeselare. Voor de cadetten jongens en meisjes gaan de trainingen door in de namiddag tussen 13u en 16u. Ook een fotomoment met alle spelers van Knack Roeselare en trainer Emile Rousseaux staat op het programma.

Voor wie is deze kerststage?
Alle jongens en meisjes vanaf het geboortejaar 1998 tot en met geboortejaar 2004. De plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is steeds de boodschap. Inschrijven kan pas vanaf vrijdag 02 november en dit uitsluitend via de website van KNACK Roeselare (www.knackvolley.be – link Kerststage). Er wordt onmiddellijk een bevestiging van inschrijving en verdere info verstuurd. De prijs voor deze kerststage bedraagt € 36, drankje inbegrepen.

Het inschrijvingsformulier zal op 2 november op de site geplaatst worden en terug offline gaan op het moment dat het maximum inschrijvingen is bereikt.

Bron: knackvolley.be

Sluit Menu