Noël De Meyere krijgt provinciaal goud
Noel De Meyere

Noël De Meyere krijgt provinciaal goud

ROESELARE – Vorige week werd, in de rand van de 31e Lotto Crosscup op en rond Schiervelde, organisator Noël De Meyere gelauwerd door het provinciebestuur voor zijn jarenlange inzet. Hij ontving uit handen van provincieraadslid Herlinde Vanwallegehm de gouden medaille.
“Wie kent Noël niet die een beetje begaan is met de Roeselaarse sportwereld?” stelde Herlinde Vanwalleghem. “Hij is echt van alle markten thuis. Organisator van de Roeselaarse manche van de

Noël De Meyere, voorzitter Sportraad Roeselare
Noël De Meyere
Crosscup sinds 1995, sportraadvoorzitter, ondervoorzitter bij de Koninklijke Atletiekvrienden Roeselare (AVR) en bij de Koninklijke Roeselaarse Zwemvereniging, bestuurslid bij Roeselare Koerst dat het natourcriterium organiseert, voortrekker rond Roeselare Fietst en de Fietsvierdaagse. Eigenlijk te veel om op te sommen. Vandaar dat Noël deze erkenning ruimschoots verdient en dat het provinciebestuur de gouden medaille met graagte overhandigt.”
Noël De Meyere, zichtbaar geëmotioneerd, reageerde: “Deze medaille is zeker ook de verdienste van de mensen die mij altijd gesteund hebben en is dus zeker niet alleen mijn verdienste. Ik wil ook nog eens benadrukken, ondanks bepaalde geruchten, dat ik mij niet terugtrek uit de Roeselaarse sportwereld en dat ik mij de komende jaren hard zal blijven inzetten. Het is niet omdat ik 70 ben dat dat niet meer zou lukken.”

Bron: De Streekkrant

Sluit Menu