Patrick Raes wereldkampioen LRC, Knack Roeselare in bekerfinale volleybal en ander sportnieuws…
Patrick Raes (foto facebook)

Patrick Raes wereldkampioen LRC, Knack Roeselare in bekerfinale volleybal en ander sportnieuws…

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Sportnieuws

Sportnieuwtjes uit Roeselare

Patrick Raes is voor de 2e keer in zijn carrière wereldkampioen wielrennen bij de LRC. Zijn eerste titel behaalde hij in 2010. Proficiat Patrick!
Patrick Raes is tevens inrichter van de LRC wedstrijd GP Origin’O die doorgaat in november op site Schiervelde in Roeselare.
Volg Patrick Raes op zijn de website: www.freewebs.com/patrickraes.

Kobe Vandekerkhove bokste afgelopen weekend in Le Cannet in Zuid-Frankrijk tegen Norman Hoegen, maar kon de kamp niet winnend afsluiten. Kobe bleef positief en vond dat hij een ervaring rijker is. Op 23 februari bokst Kobe opnieuw in zijn thuishaven Roeselare tegen Omar Bouchentouf.
Website Kobe: www.magickobe.be

Knack Roeselare volleybalteam staat in de finale van de Beker van België. Daarin speelt het op 17 februari tegen eeuwige rivaal Noliko Maaseik. De wedstrijd start op 16u in de Antwerpse Lotto Arena. Het wordt de achtste onderlinge Bekerconfrontatie tussen de twee grootste tenoren van het Belgisch volleybal (stand 4-3 voor Roeselare).
Website Knack Roeselare: www.knackvolley.be

Voetbalploeg Club Roeselare krijgt een nieuwe cafetaria. Eigenaar van het stadion, de stad Roeselare, investeert € 400 000 in de bouw van een nieuwe cafetaria.
Voorzitter Johan De Prêtre van Club Roeselare noemt zich een tevreden man. ‘Fijn dat de kogel door de kerk is. Een renovatie van de huidige cafetaria had wellicht evenveel gekost als een nieuwbouw.’
Bron: Nieuwsblad.be/sportwereld