Sportjaaroverzicht Roeselare 2013
sportjaaroverzicht Roeselare 2014

Sportjaaroverzicht Roeselare 2013

Het jaar 2013 is bijna voorbij. Tijd om na te genieten van enkele leuke sportmomenten die we in Roeselare het voorbije jaar hebben mogen meemaken.
Naast de 7 loopwedstrijden die deel uitmaken van het loopcriterium ‘Roeselare Loopt’, waren we aanwezig op tal van andere sportevenementen.

We wensen u alvast veel kijkplezier en wensen u een gezond, gelukkig en sportief 2014 toe!

Roeselare Sport

-> Bekijk hier het sportjaaroverzicht van 2013 < -

 
…een voorsmaakje…

waterpolo   Bevo Roeselare   Knack handbal Roeselare   World Championship Boxing Roeselare   Niki Terpstra, start 68e dwars door Vlaanderen   5e lenteloop in Gits   Hockey club Roeselare gestart   Knack Roeselare landskampioen volleybal   initiatie mountainbike door SVS   MTB Kids Challenge Roeselare   West-Vlaams kampioenschap Wielrennen   Engelbert Van Keirsbuclk wint Grote Prijs Hostekint   8e editie Dwars over de Mandel   2e Krottegemse Corrida   29e Dwars door de Zilten   Elien Crombez in halve finale Deloitte Open Izegem   SV Roeselare oefent tegen RSC Anderlecht   Stijn Devolder showt Belgisch Kampioenentrui in 2e GP Jean-Pierre Monseré   21 juli stratenloop 2013   4e Dovy-Natourcriterium in stadscentrum Roeselare   43e Grote Ommegangprijs wielrennen   West-Vlaanderens Mooiste 2013   1e keer Wervikhove loopt   1e Sterrebosloop Roeselare   KSV Roeselare dames winnen vlot van Ichtegem   Damesploeg Hockey Club Roeselare   Catherine Pype en Bevo Roeselare winnen thriller van Panda's Lokeren   taekwondo tornooi op Schiervelde   Volare volleybalt met de steun van Albert Heijn Roeselare   2e editie van P(Ark)oucrs, lopen tegen muco   Halloween Zumba bij Paso Dance   Aspiranten- en miniemencross op MSKA Roeselare   Yves Ngabu wint met TKO in Zwevezele   2e Scatto VTT   16e Westlaanun lopen

 

-> Bekijk hier het sportjaaroverzicht van 2013 < -