Volare Roeselare B wint eerste thuismatch met de vingers in de neus
Paula Tulin, Volare Roeselare B

Volare Roeselare B wint eerste thuismatch met de vingers in de neus

De eerste tegenstander van het seizoen waren de meisjes van Davolo Loppem C. Volare Roeselare B is het seizoen goed begonnen, om niet te zeggen heel goed. Op geen enkel moment kon Loppem een vuist maken. Coach Ann Devos kon dan ook van de gelegenheid gebruik maken om haar talrijk opgekomen speelsters aan het werk te laten.
De speelsters van Volare B wonnen hun thuismatch met de spreekwoordelijke ‘vingers in de neus’.

Setstanden: 25-9, 25-4, 25-7

Spelerskern Volare Roeselare B:
(1) Paula Tulin, (2) Flore Casier, (3) Sara Verschaeve, (5) Kinga Tulin, (6) Shauni Lokere, (7) Amber Huvaere, (8) Judith Lievens, (9) Jasmien Engels, (11) Gill Deruyter, (12) Nele Delputte, (14) Céline Sercu, (15) Marthe Hollevoet, (16) Charlotte Degryse, (17) Sarah Corneille, (20) Michelle Thienpont
Coach: Ann Devos

Website: www.volareroeselare.be

Foto’s Volare Roeselare B tegen Davolo Loppem C:

Volare B wint eerste thuismatch