Olympische Spelen starten met estafetteloop van Belfius

Olympische Spelen starten met estafetteloop van Belfius

Van 6 tot 21 augustus vinden in Rio de Olympische Spelen plaats. Naar aanleiding daarvan werd in Oostende een tijdelijk “Rio House” opgetrokken: een beach house op het strand volledig in het kader van de Olympische Spelen.

Als partner van het BOIC en van Team Belgium organiseert Belfius op 4 en 5 augustus een estafetteloop. De Belfius medewerkers lopen met de BOIC Olympische vlam symbolisch van de Belfius Toren (Brussel, Rogierplein) naar het Rio House dat bij die gelegenheid meteen ook officieel wordt geopend. Onderweg wordt de vlam doorgegeven van Belfius-kantoor naar Belfius-kantoor.

Zo was er ook een halte in Roeselare centrum. De Olympische vlam kwam er aan, werd doorgegeven en daar werd er verder gelopen richting Hooglede.
Enkele lopers en loopsters uit Roeselare kwamen het Belfius team vervoegen.
Ook schepen van Sport José Debels kwam de lopers aanmoedigen.

Estafetteloop Belfius Olympische Spelen 2016

Klik in de foto om de volledige fotoreeks te bekijken.