Flits de winter in met Craft Reflective

Flits de winter in met Craft Reflective

Vorige week werd het zomeruur winteruur en liepen we nog de Time To Move Run in Parijs om 2u ’s nachts. Daar haalden we het al even aan: zien en gezien worden in het donker is belangrijk! Ik testte de nieuwe Craft Reflective collectie met reflecterende details en reflecterende accessoires uit om in het donker te kunnen lopen. Bekijk de schitterende beelden hieronder!

Bereid je voor op die ‘Kerstkilo’s’

De dagen worden korter, de nachten worden langer. Maar om ons voor te bereiden op de extra ‘Kerst- en oudejaarskilo’s’ die eraan komen moèten we wel in beweging blijven :). En laat nu let het lopen (buiten) mijn favoriete sport te zijn! Aangezien het sneller donker wordt moet ik noodgedwongen mijn kledij wat aanpassen om veilig te kunnen blijven lopen. Lopen in de fitness op de loopband gaat natuurlijk ook, maar daar geniet ik iets minder van. (Oja, zo’n loopoutfit is natuurlijk ook het perfecte kerstkadootje voor onder de kerstboom)
Ready, set, go!

Craft Reflective

Ik draag:

  • Craft Brilliant 2.0 Mind Reflective Tight die volledig oplicht als er licht op schijnt
  • Craft Baselayer Active Comfort RN LS in het roze die matchy matchy zijn met de schoenen en me warm houden als het koud is
  • Craft Brilliant 2.0 T-shirt die hetzelfde patroon als de broek heeft en helemaal flashy wordt in het donker
  • Craft Brilliant 2.0 Light Jacket met de reflectorstrepen erop die zorgen voor een goeie zichtbaarheid

Craft Reflective

Craft Reflective

Craft Reflective

Om je hardloopoutfit helemaal af te maken (en voor wanneer het nog iets kouder wordt), heeft Craft naast runningjackets en loopbroeken ook bijpassende mutsjes, hoofdbanden en handschoenen!

Ik draag:

  • Craft Be Active Thermal handschoenen die ook verlicht zijn met reflectorstroken overal
  • Craft Brilliant 2.0 hoofdband die perfect past bij de broek en de handschoenen

Craft Reflective

De loopschoenen zijn Saucony Triumph ISO 2 (roze, paars en zilver). Het zilver past perfect bij de reflectorstroken op de kledij van Craft en het roze en paars zorgden voor een touch of colour die bovendien ook goed zichtbaar is in het donker.

Louise Ddelputte Craft Sportswear
Louise Delputte (Appetight) test de Craft reflecting sportswear

The darkness and cold can’t be an excuse anymore!

Craft Reflective

Craft Reflective

Deze Craft Running collectie is verkrijgbaar bij Sportline. Uiteraard bestaat er ook reflective gear van andere sportmerken, maar deze van Craft sprong me toch direct in het oog ;).

Craft Reflective

Bedankt aan Dries Verhelst voor de briljante foto’s!