Een vernieuwend concept bij Body Invest

Een vernieuwend concept bij Body Invest

Ik zag het passeren op Facebook: een nieuw concept in Roeselare! Een combinatie van voedingsanalyse, personal training en electrofitness in één healthclub: Body Invest te Roeselare. Voedingsanalyse en personal training als aspect apart kende ik uiteraard, maar electrofitness en de combinatie van de drie was nieuw voor mij. Tijd om het uit te testen!

Body Invest in Roeselare

De eerste keer toen ik aankwam in Body Invest voelde ik het direct: dit is geen ‘massafitness’ waar je één van de zovele leden bent met een lidnummer. Neen, ik werd persoonlijk warm onthaald door de zaakvoerster en tevens diëtiste Tine en Gianni, de personal coach.

Body Invest Roeselare

We startten met een kennismakingsgesprek over wat ik wilde bereiken en wat Body Invest kan betekenen:

  • Body Invest is een specialist en persoonlijke coach voor figuurcorrrectie, afslanking, conditietraining, rugversteviging, strakkere huid, anti-cellulite, proteïnedieet en electrofitness.
  • Een maatje minder na één maand is mogelijk, zelfs met passieve training door bv rugproblemen
  • Met passieve training worden rug- en buikspieren verstevigd zodat na enkele sessies steeds rugbesparende oefeningen uitgevoerd worden voor nog meer resultaat.
  • Je kan er sporten op maat van jouw lichaam
  • Ook voedingsanalyse is mogelijk

Body Invest Roeselare

Electrofitness

Ik schreef eerder een volledig blogpost over electrofitness, deze kun je hier lezen.

Voedingsanalyse door Tine

Wil je voedingsanalyse krijgen? Dat kan! Er wordt een persoonlijk voedingsgplan opgesteld aan de hand van een grondig onderzoek naar je huidige eetgewoontes. Ik overliep zelfs met Tine de hoeveelheid koolhydraten, vlees en groenten ik op mijn bord opschep. Tine zet een realistisch en haalbaar doel op waar af en toe zeuren nog mag. Om de zoveel tijd volgt dan een individuele evaluatie.

Body Invest Roeselare

Ook kunnen trainingen gevolgd worden bij Tine. We zijn ons niet meer bewust van hoe de dingen effectief proeven omdat we zo snel eten. We slaan maaltijden over en snoepen dan de hele dag door. Dan hebben we spijt. Als dit herkenbaar is, dan is de assertiviteitstraining voor emo-eters iets voor jou.

Personal training door Gianni in Body Invest

Iedereen heeft een drukke agenda. Maar wil je toch fit blijven of zelfs fitter worden en meer halen uit je sport? Dan biedt Gianni personal training aan. De trainingen worden opgesteld en aangepast aan lichaam en doel. Personal training is mogelijk bij Body Invest zelf.

Body Invest Roeselare

Door Gianni zijn enthousiasme (en omdat hij meestal de oefeningen mee uitvoert) gaat de tijd snel vooruit en vergeet je dat je eigenlijk aan ‘het afzien’ bent ;).

Body Invest Roeselare

Body Invest Roeselare

Body Invest Roeselare

Personal training at home

Heb je geen tijd of middelen om je te verplaatsen? No more excuses!  Want Gianni komt zelfs langs aan huis!

Body Invest Roeselare

Body Invest Roeselare

Body Invest Roeselare

Body Invest Roeselare

Body Invest Roeselare

Schuif die stoelen maar aan de kant, zet de muziek aan en gaan :-)!

Small group training of bootcamps

Ben je toch niet zo’n fan van 1 op 1 training? Wil je wat meer quality time doorbrengen met je vriendinnen? Bingo. Je kan met 3 andere vrienden bootcamps van een uur volgen. Gianni legt alle oefeningen goed uit en met een doorschuifsysteem volgt een opeenvolging van gevarieerde oefeningen. Ook duo-oefeningen komen aan bod. Er heerst een ontspannen sfeer en voor je het weet zit de bootcamp er al op!

Body Invest Roeselare

Mijn ervaring met voedinsgadvies en personal training

Ik sportte 6 weken met Gianni om mijn conditie en kracht te verbeteren. 2 x 30′ training per week in combinatie met een trainingsschema voor thuis op maat. Om dit te meten voerden we een test uit vóór die 6 weken en een test erna. Hoewel ik al veel sportte vóór ik naar Body Invest ging, waren de resultaten opmerkelijk! De eerste resultaten zijn VOOR die 6 weken, de andere erna:

Squat: 120 vs 200
Sit-up: 60 vs 120
Plank: 42″ vs 1’16”
Hielen tikken: 45 vs 90
Side plank links: 35″ vs 50″
Side plank rechts: 37″ vs 45″
Brug: 1’25” vs 2’25”
Brug links: 28″ vs 39″
Brug rechts: 37″ vs 45″

Ook gaf Tine me voedingsadvies en begeleidde ze mij op vlak van voeding doorheen die weken. Ook dit wierp zijn vruchten af: ik verloor 1.2 kg puur vet! Bijgevolg won ik ook aan spiermassa en daalde mijn visceraal vet. In centimeters verloor ik 10 cm op mijn taille, heupen, buik, dijen en armen in het totaal.

Body Invest Roeselare

Geef eens een origineel cadeau met de feestdagen!

Met de feestdagen in aantocht kan personal training goed van pas komen. OF geef eens een cadeau die ECHT nuttig is! Als je nu nog intekent tot en met 31/01/’17 gelden volgende tarieven voor 1u/week of 2 x 30’/week personal training:

  • 3 maand: €150/maand (ipv €160/maand),
  • 6 maand: €125/maand (ipv €160/maand)
  • 12 maand: betaal je €100/maand. (ipv €160/maand)

Voor de bootcamps betaal je €80 voor 10 beurten met 2 beurten gratis. De tarieven voor electrofitness vind je hier. Personal training in combinatie met voedingsanalyse en electrofitness kan uiteraard ook. Wil je weten welke prijs voor jou nu effectief van toepassing is? Neem dan telefonisch contact op met Tine via: 051 24 49 83 of via de Facebookpagina of stuur een mailtje naar: info@bodyinvest.be

Prettige feesten!

Sluit Menu