Met Sporzila gaat Kloen de sportieve toer op

Met Sporzila gaat Kloen de sportieve toer op

Kloen poogt telkens weer vanuit een nieuwe invalshoek een positieve boodschap te brengen en daarbij fondsen te verwerven voor de door haar gesteunde kindgerichte goede doelen: de ziekenhuisclowns, de Hôpiclowns, Muco (kinderen met mucoviscidose), Orka (kinderen en adolescenten met reuma), en Bubble ID (kinderen met immuunstoornissen).

Met het nieuwe project SPORZILA gaat Kloen dit keer de sporiteve toer op
We zijn het er allemaal over eens: sporten in gezond. Het is daarenboven wetenschappelijk bewezen dat wie regelmatig sport, daar alle profijt uit haalt bij een eventuele ziekte, kwetsuur of tegenslag. De herstelperiode van een sportief persoon is merkelijk korter en de weerbaarheid veel groter. Dit alles geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Kinderen en jongeren aanmoedigen om te sporten, actief bezig te zijn, te bewegen is alvast een boodschap die Kloen met Sporzila duidelijk wil meegeven. Dat daarbij ook een duitje kan verdiend worden voor de goede doelen van Kloen enerzijds en voor de vele meewerkende jeugdsportclubs en verenigingen anderzijds is natuurlijk mooi meegenomen.

Sporzila: Sporten – Ziek zijn- toch Lachen!
Sporzila: een ballenproject met een boodschap!
Sporzila: de ballen die een lach brengen zowel bij het gezonde als het zieke kind!
Sporzila: onder de bescherming van de stad Roeselare!

Het Kloen Sporzila logo maakt in één oogopslag duidelijk waar het om gaat.

Unieke – voor Kloen ontworpen- voetballen, volleyballen, basketballen en tennisballen worden te koop aangeboden. Ook bijhorende sportzakjes worden niet vergeten.
De verkoop gebeurt her en der vanuit de Kloen Sporzila Publivan of via diverse meewerkende jeugdsportclubs en verenigingen.
Bij deze verkoopactie wordt de boodschap meegegeven dat bewegen een must is voor jong en oud.

De opbrengst van de ballenverkoop is bestemd voor de door Kloen gesteunde goede doelen en ook de meewerkende sport- of jeugdverenigingen pikken hier een graantje mee.
De ballen brengen geluk bij degene die er mee kan ravotten én, dankzij de vergaarde centjes, ook bij het zieke kind dat alweer kan rekenen op het bezoek van een ziekenhuisclown.

Website KLoen: www.kloen.be

Kloen Sporzila
Klik in de foto om de volledige fotoreeks te bekijken

sporzila taart

Sporzila bal van Kloen

Sluit Menu