Getest: Jabees Bsport Bluetooth sportkoptelefoon

Getest: Jabees Bsport Bluetooth sportkoptelefoon

Niets zo vervelend als te moeten sporten met een wirwar aan kabels van je sportkoptelefoon. Omdat sporten zonder muziek een no go is voor mij, blijkt de Bluetooth Sports Headphone de oplossing tijdens mijn workout! Ik mag (tijdelijk) niet lopen, dus ik testte deze oordopjes uit op de fiets. Lees hieronder mijn mening.

Jabees sportkoptelefoon

Jabees BSport Bluetooth Sports Headphone

Wat belooft de Jabees sportkoptelefoon?

  • te verbinden (smartphone of sportuurwerk) via Bluetooth 4.1. Het is handig om deze draadloze koptelefoon te gebruiken met een sport armband, zodat je smartphone veilig weg zit tijdens het sporten.
  • ideaal om muziek te beluisteren, je kan er ook mee heldere telefoongesprekken mee voeren
  • lichtgewicht: slechts 20 gram
  • water-, stof-, zweet-, schokbestendig
  • met knoppen kun je het volume en volgend liedje kiezen
  • batterijduur: tot 5u muziek
  • prijs: nu €22.95 ipv €44.95
  • compatibel met: Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG, Microsoft, Nokia, HTC,… kortom met alle gsm’s 😉
  • de kabel kun je achter je hoofd dragen en strakker trekken
  • gemakkelijk rond de oren te bevestigen met de flexibele oorhaken

Jabees sportkoptelefoon

Let’ go for a ride

Wat biedt de Jabees sportkoptelefoon?

Jabees sportkoptelefoon

Van zodra ik het pakketje opende, kon de ik de koptelefoon al gebruiken omdat hij al deels opgeladen was (opgelet, ja kan er geen 4u mee weg, maar toch al 1u tijdens je eerste workout). Je voelt bijna niet dat je oortjes op hebt omdat ze zo goed zitten met die oorhaken en omdat het inderdaad zo’n lichtgewicht is. Ook de muziek verzetten of een gesprek opnemen met de toetsjes aan de koptelefoon is handig. De kwaliteit van het gesprek is goed. Na mijn eerste fietstochtje met de sportkoptelefoon laadde ik hem helemaal op, maar daaropvolgend kon ik helaas geen 5u aan een stuk muziek beluisteren. Wel kon ik de koptelefoon wassen zonder dat hij daardoor kapot ging. Ook de kabel aan de achterkant van mijn hoofd bleef goed zitten, zelf onder mijn fietshelm.

Getest… én goedgekeurd!

Hoewel de batterijduur niet heel erg lang meegaat, is dit het enige minpuntje van deze sportkoptelefoon. Voor deze prijs (en zeker met de korting er nog eens bovenop) kan je echt niet missen. Bij deze is de koptelefoon dan ook zeker en vast goedgekeurd om mee te gaan sporten!

Jabees sportkoptelefoon

Dit artikel is tot stand gekomen dankzij Smartphonehoesjes.nl. De verzending is gratis in Nederland en België. Als je het voor 21u bestelt, wordt het zelfs nog die dag verzonden. O ja, je hebt ook 30 dagen bedenktijd als je toch niet helemaal overtuigd bent. Bij mij was dit uiteraard niet nodig :)!

Sluit Menu