Roeselare is ‘Sportersbelevenmeer’-gemeente van West-Vlaanderen

Roeselare is ‘Sportersbelevenmeer’-gemeente van West-Vlaanderen

Begin 2017 daagde Sport Vlaanderen alle Vlaamse steden en gemeenten uit, met als doel: meer mensen aan het sporten krijgen. De steden en gemeenten die de vijf vooropgestelde uitdagingen tot een goed einde brengen, mogen zich eind 2017 een #sportersbelevenmeer-gemeente of stad noemen.

Roeselare Sport kwam voor West-Vlaanderen als grote winnaar uit de bus, kaapt de hoofdprijs weg en mocht gisteren de trofee officieel in ontvangst nemen! Stad Roeselare mag zich dus een jaar lang dé #sportersbelevenmeer-stad van West-Vlaanderen noemen!

Roeselare Sport wint de Sportersbelevenmeer Award van West-Vlaanderen

Bedankt aan iedereen die mee deed.
Veel sportplezier in 2018 en deel gerust verder 😉

www.sport.vlaanderen