Wat is Roeselare Sport?
Roeselare Sport is een project van vrijwilligers. We wensen de sportclubs en de sportevenementen in Roeselare meer aandacht geven en proberen ons steentje bij te dragen met deze website.
Logo Roeselare Sport
Dit kan door berichten te plaatsen op onze website (roeselaresport.be) en sociale media (twitter.com/RoeselareSport, facebook.com/RoeselareSport & instagram.com/roeselaresport) met hun informatie en link naar hun website, maar ook door zelf op pad te gaan en een fotoreportage te maken van sportprestaties of sportevenementen uit Roeselare.

We nemen soms ook informatie over van andere website of media maar plaatsen hier telkens de link bij naar de bron.

 

Historiek
Roeselare Sport is opgericht in 2008 met als eerste doel de alle sportclubs in Roeselare te bundelen en een doorverwijzing te zijn naar de betreffende websites. Gaandeweg zijn er rubrieken bij gekomen, zoals de nieuwsrubriek, de rubriek ‘in de kijker’, de sportkalender,  een bundeling van de topsporters in Roeselare en de eigen fotoreportages.

 

Contact
Roeselare Sport is geen overheidsdienst en staat los van de sportdienst van Roeselare.
Je kan ons contacteren op post@roeselaresport.be . De sportdienst van de stad Roeselare kan je contacteren op vrijetijd@roeselare.be.

sportieve groeten
Team Roeselare Sport

Sluit Menu