Hey allemaal! Welkom op mijn blog! Ik ben Louise Delputte en mijn liefde voor sport werd van thuis uit aangewakkerd en aangemoedigd. Met deze blog wil ik graag die passie delen met anderen en de liefde voor sport aanwakkeren bij lezers die nog niet sporten. Ontdek hieronder jouw favoriete topic waarover ik blog:

SWim

Geen triathlon zonder zwemmen! Mijn crawl-techniek is nog niet perfect maar daar wordt aan gewerkt! (Na jaren zwemclub heb ik mijn liefde voor zwemmen door een knieblessure teruggevonden!)

Bike

Als Specialized Women Ambassador fiets ik zowel met mijn koersfiets als met mijn mountainbike heel België (en hopelijk later verder) rond!

Run

Lopen was my first love! En dat is ook Asics opgevallen want sinds vorig jaar ben ik trots teamlid en team captain van het Asics Frontrunner Team Belgium!

Travel

Er zijn nog zoveel mooie plekjes die ik al sportend wil ontdekken! Gaan jullie mee op avontuur?

Work-outs

Er is meer dan enkel zwemmen, fietsen en lopen. Hier blog ik graag over verschillende workouts met tips & tricks.

FUn

Uiteraard is plezier een belangrijke – wat zeg ik?- de belangrijkste factor om het sporten te blijven volhouden en graag te doen.

Try-out

In deze rubriek test ik allerlei verschillende sport-gerelateerde items uit. Van verschillende soorten sportlessen, tot sportvoeding en sportgadgets.

Food - Sports - Gadgets

In de media