Zalando loves yoga + win een reis naar Los Angeles

Zalando loves yoga + win een reis naar Los Angeles

Log out. Shut down. Do yoga.

Yoga is voor interpretatie vatbaar: het is een manier van leven, een vorm van ademhalen, een vorm van meditatie, een lichaamshouding, een filosofie en een sport. Wat vaststaat is dat yoga een combinatie is van het welzijn van het lichaam en van de geest. Het is zowel een sport als een vorm van meditatie. Het is dus goed voor de spieren én de gemoedstoestand! Win – win.

Zalando

Er bestaan verschillende vormen van yoga, zoals hatha yoga (beheersen), yin yoga (grenzenverleggend), ashtanga yoga (dynamisch) en bikram yoga (hot!). Of je nu op zoek bent naar ontspanningsoefeningen of een intense workout: yoga is het antwoord!

Enkele voordelen van yoga:

  • verbeterde ademhaling
  • tress reductie
  • emotionele balans
  • verhoogde focus en concentratie
  • lenigheid
  • pierversteviging
  • pijnverlichting voor rug en nek

Zalando

Zalando loves yoga

Zalando is helemaal overtuigd van de voordelen van yoga en wil daarom iedereen op weg helpen om hun innerlijke yogini te ontdekken! Momenteel kan je op de website van Zalando enkele yoga tutorials bekijken. Je hoeft hiervoor helemaal niet flexibel of een fitness girl te zijn want de workouts zijn afgestemd op beginners (lucky us! want yoga hadden we voorheen nog niet uitgetest).

Er kan maar nog één ding je tegenhouden en dat is de juiste outfit! En die scoor je nu gewoon in de Zalando yogashop.

Zalando

Strike a pose en wie weet win jij wel een reis naar Los Angeles!

Zalando houdt momenteel een hele leuke yoga contest. En ze hebben gevraagd om dit vrolijke nieuws te delen! Wat kan je winnen?

Zalando

Hoe kan je deelnemen?

  1. Neem een foto die je doet van één van de 10 zalando yoga poses (de verschillende poses kan je hier bekijken).
  2. Post je foto op Instagram en vergeet zeker niet de hashtag #zalandolovesyoga en @zalando te vermelden. Tip: zorg ervoor dat je profiel openbaar staat!
  3. Je kan deelnemen tot en met 9 oktober 2016. Tip: post dagelijks een nieuwe foto en verhoog zo je kansen, alsook je yoga skills ;).

Good luck & namaste!

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Zalando.