PRIMEUR: nieuw sportteam in Roeselare!

PRIMEUR: nieuw sportteam in Roeselare!

Gisterenavond vond de persconferentie plaats van een nieuw sportteam in Roeselare en wij waren erbij! In het koersmilieu was Atom 6 (tevens de naam van de fietswinkel op de hoek van de Vaart, tegenover het voetbalplein) al meermaals in beeld de afgelopen seizoenen. Maar volgend seizoen breiden ze hun focus uit naar andere sporttakken. Lees hier meer over het nieuwe sportteam in Roeselare, een primeur!

Team Atom 6 Bikestore

Roeselaarse fietsenbouwer en fietswinkel ATOM 6 is sinds vele jaren actief in het wielermilieu. Wat voor ex-renner en huidig zaakvoerder Alexander Labbe als een hobby startte, is uitgegroeid tot een gekend fietsenmerk in het wielermilieu. Team Atom 6 was oorspronkelijk een wielerploeg. Die telde een 20-tal renners, actief op regionaal niveau & in verschillende leeftijdscategorieën.

In 2018 wil het Atom 6 team 55 sporters uit verschillende disciplines groeperen waar de fiets een centrale rol in neemt. Onder dezelfde naam en dezelfde kleuren zijn namelijk 18 wielrenners, 8 tijdrijders, 12 triatleten en duatleten en 5 mountainbikers actief.

Enkele opvallende figuren

Op triathlonvlak is het uitkijken naar de prestaties van Roeselarenaar Whytic Priem die zijn sterk 2017 wil bevestigen & nog verbeteren. Daarnaast verwachten we een mooie comeback van Matthias Allegaert in de tri-wereld. Hij keert terug naar zijn eerste liefde, na een geslaagde koersperiode.

Ook tellen wij enkele vrouwen in onze rangen waarop we rekenen om te schitteren, in het bijzonder Deborah Ghyselen & Floor Martens. Voor Deborah staat het WK in Zöfingen terug op het menu & Floor start met ambitie in een Iron Man-wedstrijd.

Team FORME

De bedoeling van dit jaar is een samenwerking tussen ATOM 6 en FORME.

Forme sports&rehab begeleidt reeds vele jaren patiënten en atleten. Als paramedische praktijk waar kinesitherapie en osteopathie centraal staan, aangevuld met een ruim multidisciplinair team (sportpsychologe, coach, sportverzorger en personal trainer), kunnen zij atleten uit alle sporten op een correcte en efficiënte manier begeleiden met hun problemen. De praktijk is het aanspreekpunt waar alle atleten uit het team terecht kunnen.

Go go go!

Wij wensen alle atleten veel succes toe en kijken uit naar de eerste podiumplaatsen 😉

Atom 6