Ik ben de nieuwe ambassadeur van…

Ik ben de nieuwe ambassadeur van…

WAAAAUW! Mijn knieblessure (lopersknie) kent blijkbaar niet alleen maar nadelen. Sinds ik het lopen op een lager pitje moest zetten heb ik nieuwe sporten (her)ontdekt. Namelijk fietsen & zwemmen. Voor wat het fietsen betreft ben ik heel erg dankbaar dat ik sinds 5 oktober 2017 deel uitmaak van het Specialized Women Ambassador Team, maar nu ook voor het zwemmen word ik een nieuwe ambassadeur!

Swim hard dream big!

Met heel veel trots kan ik jullie nu meedelen dat ik de eerste Belgische ambassadeur/blogger word voor niemand minder dan… tromgeroffel…
SPEEDO!!!
Tijdens de middelbare school in de zwemclub zwom ik al in Speedo en gebruikte ik reeds Speedo attributen (zwembrilletjes, pullbuoy, zwemvliezen en power paddles), dus dit komt even goed uit :D. Ik ben zo blij!!!

Tips & Tricks

Het is de bedoeling om niet enkel de mooie badpakken en accessoires te showen aan jullie via social media en deze blog, maar ook om steeds meer over zwemmen te bloggen. Over mijn trainingen, de crawltechniek, manieren om sneller te worden, en ga zo maar door. Ik deel met veel plezier mijn tips & tricks en probeer zo jullie ook aan te zetten of meer te laten zwemmen en daar ook van te genieten.

Swim Bike Run

Nu ik zwemmen en fietsen zo leuk vind, hoop ik zo snel mogelijk van die lopersblessure af te geraken. En zo snel mogelijk een triathlon (een achtste, kwart of halve) te doen. Ik ben niet supersnel en mijn zwemtechniek is niet perfect. Maar elke keer ik in het water spring, doe ik het nòg liever. En het idee om een wedstrijd te zwemmen in combinatie met fietsen en lopen lijkt me te gek!

Don’t wish for it, work for it

Zoals de quote van Speedo hierboven beschrijft, word ik niet sneller in het zwemmen door erover te dromen en te schrijven, ik moet trainen! Dussss… vertrek ik nu naar het zwembad om een uurtje te trainen voor ik ga werken!

Ik had trouwens een SUPERleuk weekend met het volledige Asics Frontrunner Team waarover ik nog een verslag schrijf op mijn blog! Dus tot heel binnenkort!
Trotse groetjes van jullie nieuwe Speedo Ambassadeur!

Speedo Ambassadeur
Foto’s: Peter Ryngaert